OBEDOVÉ MENU
Bistro Kinečko » Obedové menu
Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 7,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,50€. Cena hlavného jedla 6,30€.
Cena komplet menu ryba/ hovädzina 8,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba/ hovädzina 7,30€.
Menu Box komplet 0,90€. Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€. Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.
V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.
Telefonické objednávky na obedové menu prijímame v čase od 09:00 – 11:30 hod na tel. čísle 0948 617 053.
Špeciálna denná ponuka:
150g Dusené stehno z daniela špikované slaninou na šípkovej omáčke s domácou žemľovou knedľou (1,3) 9,50€
250g Listový šalát s marinovanou cviklou v malinovom octe s pečenou tekvicou Hokkaido, tekvicovými semiačkami, grilovaným kozím syrom a figovým džemom, toast (1,7) 9,50€
Pondelok
Polievky:
1.
Šošovicová polievka s koreňovou zeleninou, zemiakmi a pažítkou, chlieb
(1)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie prsia plnené slaninou, oštiepkom a pažítkou na prírodnej omáčke s ryžou a listovým šalátom so cherry paradajkami
(7)
150g
B
Grilovaná bravčová kotleta na restovaných šampiňónoch so šalotkou a chilli so slovenskou ryžou a chrumkavou cibuľkou
(1,3)
150g
C
Vyprážané zeleninové fašírky obalené v strúhanke so sezamom s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a kôprovou majonézou
(1,3,7,11)
150g
Utorok
Polievky:
1.
Krémová polievka z pečenej cibule s petržlenovou vňaťou a krutónmi
(1,7)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané vykostené kuracie stehno v cestíčku z maslovej tekvice so štuchanými zemiakmi s jarnou cibuľkou a ajvar dipom
(1,3,7)
150g
B
Plnená paprika bravčovým mäsom a syrom s paradajkovou omáčkou a parenou knedľou
(1,3,7)
150g
C
Penne zo semoliny s omáčkou z pečených cherry paradajok, grilovaným tofu, parmezánom a rukolou
(1,3,6,7)
250g
Streda
Polievky:
1.
Držková polievka, pečivo
(1)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Pečené kuracie stehno marinované v horčici, cesnaku a mede s ryžou a uhorkovým šalátom
(10)
150g
B
Grilovaná bravčová panenka na slivkovej omáčke s koňakom a slaninou so zemiakovým pyré a chrumkavou cibuľou 8,30€
(7)
150g
C
Zapečené palacinky s tvarohom, ríbezľami, vanilkovým krémom a čučoriedkovým coulis
(1,3,7)
250g
Štvrtok
Polievky:
1.
Zemiaková polievka na kyslo s vajíčkom, chlieb
(1,7)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané vykostené kuracie stehná v bylinkovej strúhanke so slovenským zemiakovým šalátom a pažítkou
(1,3,7,10)
150g
B
Pomaly pečená bravčová krkovička na pive s kapustovými strapačkami a mladou cibuľkou
(1,3)
150g
C
Grilovaný pstruh potočný plnený paradajkou a cuketou na restovanom karfiole na šalotke s hráškovým pyré a mladými klíčkami 8,30€
(4,7)
150g
Piatok
Polievky:
1.
(9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
(1,3,7)
150g
B
(1,3,7)
150g
C
(4,7)
150g
-Vegeterián
-Vegán
-Bezlepkové
-Jemne pikantné
Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.
Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej